Fasilitointi

Fasilitoinnilla teet tapahtumasta mieleenpainuvan ja hyödyllisen.

Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Varmista, että tapahtuma saavuttaa tavoitteensa

Haluatko, että saat tapahtuman ansiosta uusia asiakkaita, ideoita tai yhteistyökumppaneita? Toivotko, että verkostosi yhteistyö on tapahtuman jälkeen entistä parempaa tai yrityksesi tulevaisuudensuunnitelmat konkretisoituvat askelmerkeiksi?

Hyödynnä tapahtuman suunnittelussa ja päivän vetämisessä ammattimaista fasilitaattoria. Fasilitaattorin avulla tapahtumalle luodaan selkeät tavoitteet, joiden pohjalta tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan niin sisällön kuin tunnelmankin osalta siten, että tavoitteet myös saavutetaan.

Tapahtumien fasilitointipalvelua Joessa tarjoaa Turun Tiedepuistossa toimiva Great Minds, jolla on vuosien kokemus erilaisten yritystilaisuuksien suunnittelusta, operoinnista ja tavoitteiden saavuttamisen mahdollistamisesta.

Ota yhteyttä

myynti@jokiturku.fi
Puh. 010 315 3000

Tapahtuman suunnittelu

Suunnittele tapahtuma yhdessä fasilitaattorin kanssa.

Hyödynnä fasilitaattorin apua tapahtuman suunnittelussa. Luotte yhdessä tapahtumalle tavoitteet ja mietitte keinot, joilla ne saavutetaan. Sinun tehtäväkseni jää vetää tapahtuma läpi suunnitelman mukaisesti.

Hinta alk. 500 € +alv 24%

Lyhyen tapahtuman fasilitointi

Anna fasilitaattorin suunnitella ja fasilitoida tapahtuma.

Fasilitaattori suunnittelee kanssasi tapahtuman vastaamaan sille asetettuja tavoitteita sekä vetää tapahtuman erilaisia menetelmiä ja työkaluja hyödyntäen. Sinä voit keskittyä tapahtumaan osallistumiseen ja osallistujiin.

Hinta alk. 1200 € +alv 24%

Koko päivän fasilitointi

Fasilitaattori räätälöi ja toteuttaa päivän juuri teidän tarpeisiinne.

Päivään mahtuu tavoitteista riippuen puheenvuoroja, yhdessä tekemistä, verkostoitumista tai hackathon-tyyppinen kilpailu – digitaalisia työkaluja unohtamatta.

Hinta alk. 2000 € +alv 24%