Tilat

Joesta löydät tilat kaikkiin tapahtumiisi.

Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tutustu Joen tiloihin

Joki on monipuolinen ja vuorovaikutteinen elämyskokonaisuus, jonka monipuoliset tilat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia eri kokoisille tilaisuuksille ja juhlille.

Joen tilat taipuvat suurista livetapahtumista pienempiin yksityistilaisuuksiin sekä laadukkaan virtuaali- tai hybriditilaisuuden tuotantopaikaksi.

Mauno Koivisto -keskus löytyy Joesta

Joen tilatarjontaan kuuluu presidentti Mauno Koiviston mukaan nimetty kokouskeskus, jossa järjestät luontevasti kokouspäivät ja kongressit.

Mauno Koivisto -keskus on kolmen erikokoisen ja -tyyppisen tilan kokonaisuus BioCityssä, joka mahdollistaa joustavasti mitä erilaisemmat tilaisuudet avajaispuheista massaluentoihin ja intiimeihin workshopeihin.


Auditoriot ja salit

Joen auditoriot ja salit mahdollistavat mitä erilaisimpien tapahtumien järjestämisen. Tilavalikoimaan kuuluu kaksi auditoriota ja kaksi tasalattiasalia, jotka ovat kaikki paitsi muodoltaan myös väritykseltään toisistaan poikkeavia.

Kokoustilat

Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Kahta samanlaista kokoustilaa ei Joesta löydy, joten suosikin etsintä kannattaa aloittaa heti!

Edustustilat

Joen tilavalikoimaan kuuluu kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu. Kummastakin edustustilasta on huikeat näkymät yli Turun kattojen ja molemmissa iltaa voi viettää ulkoporealtaassa rentoutuen.