Kutsu Joki Forum -virtuaalitapahtumaan

Tervetuloa Joen ja Teknologiakiinteistöjen asiakkaille tarkoitettuun virtuaalitapahtumaan torstaina 8.4.2021 kello 10-11. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille työelämän ja organisaatioiden toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille.

Minkälaista on ihmislähtöinen johtaminen? Mitä organisaatio voi tehdä helpottaakseen työntekijöiden arkea, kun emme näe toisiamme?

Tilaisuuden aikana kuulet, mitä keinoja organisaatioilla on työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden parantamiseen. Tilaisuudessa käsitellään konkreettisten esimerkkien avulla, mitä organisaatio voi vastata muuttuneen arjen mukanaan tuomiin haasteisiin. Esityksen lopussa on varattu aikaa myös yleisökysymyksille.

Puhujana toimii organisaatiopsykologi Mari Jokiranta Vincitiltä. Vincit on tunnettu joustavasta organisaatiostaan, uudenlaisten työtapojen kehittämisestä ja halusta panostaa organisaation jatkuvaan kehitykseen. Parhaaksi työpaikaksikin usein valittu Vincit on toiminnallaan osoittanut olevansa muutosvalmis edelläkävijä, joka ottaa huomioon ihmislähtöisyyden kaikessa toiminnassaan.

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Vincit ja Vierailu- ja Innovaatiokeskus Joki.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Paikka: Online

Aika: Torstaina 8.4.2021 kello 10-11

Lue lisää | Tapahtumat