Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Resepti menestykseen – onko sellaista?

Mitkä ovat yleisimmät virheet, joita yritykset tekevät? Mitä kilpailuetuja suomalaisilla yrityksillä on – ja mitä meidän pitäisi vielä oppia? Tule mukaan kuulemaan markkinoinnin edelläkävijän Katja Presnalin puheenvuoro Joki Forum -virtuaalitilaisuuteen.

Liiketoiminta- ja markkinointistrategi ja sarjayrittäjä Katja Presnal tulee puhumaan Joki Forum -tilaisuuteen menestyksen tekijöistä, ja yrittäjyyden haasteista.

Katja Presnal on ollut mukana rakentamassa Walmartille maailman ensimmäistä vaikuttajamarkkinointiin keskittyvää digitaalista strategiaa ja voittanut monta American Advertising Awards-palkintoa. Hän on puhunut konferensseissa ympäri maailmaa ja ollut esillä useissa lehdissä, kuten New York Times, Forbes ja Advertising Age.

Tilaisuudessa keskustellaan yrittäjyydestä holistisesta näkökulmasta ja tutkitaan, miten yrittämiselle luodaan kestävä pohja, jonka päälle voi rakentaa taloudellisesti menestyvän liiketoiminnan.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

Lue lisää | Tapahtumat