Turvallisuusohjeet Vierailukeskus Joessa

Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Jokeen ja haluamme taata, että käyntisi meillä on täysin turvallinen. Alta löydät tietoja ja ohjeita, jotka suojelevat sinua ja muita tartunnoilta Joessa asioidessasi.

  • Suosittelemme käsidesin käyttöä tai käsien pesua saippualla aina ulkoa sisään tullessa, vessakäynnin jälkeen ja kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Käsidesipisteitä löytyy kaikista Joen tiloista ja sisäänkäynneiltä.
  • Suosittelemme käyttämään kasvomaskia aina Joen tiloissa liikuttaessa. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia kaikissa asiakastilanteissa.
  • Pidäthän riittävän turvavälin muihin ihmisiin.
  • Saavuthan paikalle vain terveenä.

Joessa seurataan ajantasaisia viranomaisohjeistuksia, ja tapahtumat järjestetään aina kulloinkin voimassa olevien ohjeiden ja kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Jos sinulla herää kysyttävää käyntisi aikana, henkilökuntamme auttaa ja opastaa kaikissa asioissa. Tarkempaa tietoa koronaviruksen tarttumisesta ja siltä suojautumisesta löydät THL:n ja aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Ohjeet koronapassin hankintaan.