Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Väriloistoa, elämäniloa ja sykähdyttäviä käännekohtia – Sofia Zidan taidenäyttely avautui Joessa

Sofia Zidan värikkään taidenäyttelyn avajaiset kokosivat vieraat yhteen abstraktin taiteen ja livemusiikin ääreen. Zidan Taidenäyttely on nähtävillä Joessa 1.10. – 16.10.2022.

Avajaiset alkoivat Joen Cave-teatterista, jossa Sofia Zida ja Andy McCoy esittivät yhteisiä kappaleitaan. Tilaisuudessa kuultiin myös ensimmäistä kertaa kaksikon yhdessä tekemän kappale, joka on myös ensimmäinen sinkku Sofian tulevalta albumilta.

Näyttelyssä on nähtävillä Zidalle tyypillistä värikästä abstraktia maalaustaidetta. Mukana on myös muutamia Andy McCoyn kanssa yhteistyössä tehtyjä teoksia sekä maalattuja hattuja.

Taidenäyttely sijaitsee Vierailukeskus Joen toisessa kerroksessa, vaihtuville näyttelyihin suunnitellussa Partner Expo -tilassa.

Näyttelyssä on esillä myös Zidan lanseeraaman ”Käännekohta”-sarjan teoksia. Sarjassa tunnetut henkilöt kertovat elämäänsä vaikuttaneista tapahtumista ja merkittävistä käännekohdista. Käännekohta-teosten kokonaisuus muodostuukin maalauksen, mustavalkoisen valokuvan sekä haastatellun henkilön tarinan yhdistelmästä.

Joen näyttelyssä Käännekohta-sarjassa mukana ovat Andy McCoy, Sami Saari, Mikko Kouki ja Mikko Lehtinen.

Näyttelyn aukioloajat:

30.9.2022 kello 18 – 21

1.10. – 16.10.2022 Joka päivä kello 12 – 16

Lue lisää | Tapahtumat